BeOne Development wint award voor beste cyber security awareness training 2017

//BeOne Development wint award voor beste cyber security awareness training 2017

Tijdens de bekendmaking van de GDS Cybersecurity Awards 2017 is BeOne Development beloond met de award voor Beste Cyber Security Awareness Training. De felbegeerde awards zijn uitgereikt door het GDS Review security magazine.

Unieke trainingsaanpak

“Vanzelfsprekend zijn we ontzettend trots op het winnen van deze award. We zien het als een beloning voor onze jarenlange inspanning om risicobewust gedrag onder de medewerkers van onze klanten te versterken”, aldus Ernst Bouwman, Managing Director van BeOne Development. “De Beste Cyber Security Awareness Training Award bevestigt dat onze unieke aanpak wordt gewaardeerd. Het motiveert ons enorm om de mens als belangrijkste schakel bij het beschermen van informatie te blijven versterken.”

“We hebben hard gewerkt aan een volledig nieuwe versie van onze Security Awareness Bibliotheek”, vervolgt Bouwman. “De interactie van onze trainingen is vergroot en de praktische toepasbaarheid is verbeterd. Er zijn nieuwe onderwerpen toegevoegd en we hebben veel nieuwe video’s met professionele acteurs opgenomen en verwerkt in de trainingen. Zo komt onze story-based learning aanpak nog beter tot zijn recht. Daarnaast werken we hard aan een VR trainingsoplossing, er komt een nieuwe versie van onze mobiele trainingsapplicatie en extra ondersteunend materiaal voor de bewustwordingscampagnes van onze klanten. Zo gaan we ook in 2018 de Beste Cyber Security Awareness Training Award te winnen!”

Winnaar Beste Cyber Security Awareness Training

De dreiging van cyber criminaliteit neemt toe, en daarmee stijgt ook de vraag naar cyber security oplossingen. GDS Review heeft de Cybersecurity Awards in het leven geroepen om de bedrijven die op dit gebied uitzonderlijke prestaties leveren in het zonnetje te zetten. Op basis van verdienste heeft het in-house onderzoeksteam van GDS Review een shortlist met kanshebbers opgesteld. Door middel van stemmen zijn de winnaars gekozen.

In de GDS Cybersecurity Awards uitgave is een interview te lezen met Matthijs Waldhober, Account Director bij BeOne Development. Matthijs legt hierin uit waarin onze aanpak zich onderscheidt en hoe we onze klanten ondersteunen op het gebied van cyber security awareness training. Benieuwd hoe we ook jullie organisatie kunnen helpen bij het opzetten van een security awareness programma? Bel ons gerust op 035 – 20 30 216, of laat een bericht achter via onderstaand contactformulier:

Organisatie*
Voornaam*
Achternaam*
E-mail*
Telefoon*
Land
Sector
Bericht
Preferred Language
URL
Lead Source
Lead Status
Nieuwe code
Neem de code over
 
2018-11-28T11:07:27+01:008 november 2017|
ipsum libero. libero mi, Aliquam quis mattis id risus