Maatwerk AVG e-learning voor Jumbo

//Maatwerk AVG e-learning voor Jumbo

AVG e-learning voor Jumbo Supermarkten

Jumbo Supermarkten heeft BeOne Development opnieuw gevraagd een e-learning training op maat te ontwikkelen. Dit keer is het onderwerp de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die per 25 mei 2018 van kracht is.

Voor de maatwerktraining wordt de generieke AVG e-learning van BeOne Development als basis gebruikt. De training wordt aangepast zodat de inhoud perfect aansluit bij de werkzaamheden en de belevingswereld van Jumbo’s medewerkers op het hoofdkantoor. Samen met Jumbo zorgen we zo voor herkenbaarheid, niet alleen qua styling maar ook in de content.

Door te werken met herkenbare casuïstiek gaan we de medewerkers op een gevarieerde manier laten oefenen met alledaagse situaties. Zo bereiken we een privacy bewuste organisatie!

Meer informatie over de AVG e-learning

Benieuwd hoe we ook jullie organisatie kunnen helpen met een op maat gemaakte AVG e-learning? Of ben je benieuwd hoe we voor jullie een volledig bewustwordingstraject op het gebied van privacy en informatiebeveiliging in kunnen richten? Bel ons op telefoonnummer 035 – 20 30 216 of laat een bericht achter via onderstaand formulier.

Organisatie*
Voornaam*
Achternaam*
E-mail*
Telefoon*
Land
Sector
Opmerkingen
Preferred Language
URL
Lead Source
Lead Status
Nieuwe code
Neem de code over
 
2018-11-28T10:54:42+01:0022 maart 2018|
sit ut velit, vel, amet, mattis diam Sed