Loading...

Security awareness: zo zorg je voor aantoonbare gedragsverandering

//Security awareness: zo zorg je voor aantoonbare gedragsverandering

Worstel je met de vraag hoe je een succesvol security awareness programma en trainingsproces kan opzetten? Een programma dat de noodzakelijke kennis overbrengt? Dat de juiste vaardigheden leert? Dat leidt tot een positieve houding ten aanzien van informatiebeveiliging? En dat zorgt voor het gewenste gedrag? Bekijk dan het volledige webinar ‘Security awareness: zo zorg je voor aantoonbare gedragsverandering’ door Wilbert Pijnenburg, commercieel directeur bij BeOne Development.

In het security awareness webinar komen de volgende onderwerpen aan bod

  • Waarom zijn medewerkers zich steeds meer bewust van het beleid en de richtlijnen als het gaat om informatieveiligheid, maar handelen ze er niet naar
  • Waarom werkt een ‘fear, uncertainty and doubt’ aanpak niet?
  • Wat zijn psychologische principes die werknemers motiveren als het gaat om security awareness?
  • Hoe stel je medewerkers weer centraal en kan je ze beter ondersteunen?
  • Hoe dicht je de kloof tussen weten en doen?

Spreker Wilbert Pijnenburg

Wilbert Pijnenburg, commercieel directeur bij BeOne Development, houdt zich sinds 1996 bezig met informatiebeveiliging. Sinds 2007 richt hij zich volledig op de menselijke factor in informatiebeveiliging. In de afgelopen 10 jaar heeft hij een ongekend aantal bewustwordings- en trainingsprogramma’s opgezet en uitgevoerd voor organisaties in binnen- en buitenland. Typerend voor deze organisaties zijn de hoge eisen die aan informatiebeveiliging en privacy worden gesteld.

Hele webinar kijken?

Vul je gegevens in en kijk de hele webinar.

2019-01-08T14:23:01+01:008 januari 2019|
ut sem, adipiscing non eget Nullam dapibus Donec vulputate,