✓  Vervuld

Commercieel Medewerker

Binnendienst

32 – 40 uur

Hilversum

Kom jij ons team versterken?

Ben jij vrolijk en ondernemend? Heb je oog voor detail? Zit ondersteuning, commercie en organiseren jou in het bloed? Weet je op een charmante manier dingen te regelen? Heb je er lol in om de sales collega’s van onze bedrijven te ondersteunen? En houd je graag contact met potentiële klanten, bestaande relaties en onze resellers? Dan is dit jouw job!

Wat je

gaat doen

Je maakt onderdeel uit van het BeOne service team dat ondersteuning biedt aan alle sales collega’s van onze bedrijven. Je neemt (potentiële) opdrachtgevers met hen door. Je checkt contracten en offertes en je maakt ook zelf offertes. Je voert online en telefonisch gesprekken met klanten en resellers: van informatie geven tot het plannen van afspraken. Je bewaakt het orderproces en je denkt mee over het behouden van klanten en resellers. Je stemt af met de operationele teams van de bedrijven en ook af met de andere ondersteunende collega’s, bijvoorbeeld van pre-sales en marketing.

Wat we verwachten 

Een servicegerichte en betrokken houding (iemand die zin heeft om lekker te werken). Een neus voor commerciële kansen (natuurlijk!). Talent voor organiseren, plannen en bewaken (en daar lol uit halen). Verder verwachten we een HBO denk- en werkniveau en werkervaring die aansluit bij de functie. We gaan ervan uit dat je zowel de Nederlandse als Engelse taal goed beheerst, zowel qua schrijven als spreken. En je moet makkelijk kunnen omgaan met systemen, enigszins ‘tech savvy’ is fijn. Wij gebruiken bijvoorbeeld Hubspot CRM, Word, Excel en PowerPoint.

Wat we bieden

Je komt te werken in een enthousiast team. Er is veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en we houden van een informele werksfeer. De salarisindicatie ligt tussen €2.500 en €3.900 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (afhankelijk van ervaring). Verder bieden we een reiskostenvergoeding, telefoonvergoeding en naar keuze een MacBook of Windows laptop. We werken hybride (thuis/Hilversum) met flexibele werktijden bij een dienstverband van 32-40 uur per week. Ons kantoor is goed bereikbaar met de auto en OV.

Echt iets

voor jou?

Laat ons weten waarom je bij ons past en waarom we jou zeker verder willen spreken!

Stuur je cv en een korte motivatie via het formulier hiernaast, ter attentie van onze recruiter Irene van Ommeren. Je kan Irene ook bereiken via
irene.van.ommeren@beonedevelopment.com

Sluit je cv en motivatie aan, dan is eerste stap een korte online kennismaking. Zijn we allebei enthousiast? Dan kom je bij ons op kantoor voor verdiepende gesprekken en een rondleiding.

Wil je eerst meer weten over de functie? Stuur dan een WhatsApp aan Natasja Jager (CEO/CCO) op
+31 (0)6 2292 6342

Natasja Jager

CEO BeOne Development

+31 (0)6 2292 6342

Kom jij ons team versterken?