✓  Vervuld

Content marketeer / copywriter

24 – 40 uur

Hilversum

Kom jij ons team versterken?

Maak jij met een vlotte pen onderwerpen toegankelijk? Krijg je energie van het maken van goede content die tot leads leidt? Ben je net even creatiever dan anderen?

Wat we

je bieden

Je komt te werken in een sterk groeiend bedrijf met een informele werksfeer. Je salaris bepalen we op basis van de werkervaring die je hebt. Fulltime (40 uur) heeft onze voorkeur en parttime is ook bespreekbaar. Verder bieden we een reiskostenvergoeding, telefoonvergoeding, 10% vrij te besteden pensioengratificatie en naar keuze een MacBook of Windows laptop. We werken hybride (thuis/Hilversum) met flexibele werktijden. Ons kantoor is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer.

Wat we zoeken

Een talent voor het begrijpbaar, interessant en prettig te lezen maken van complexe materie. Je krijgt energie van het maken van goede content en bent net even creatiever dan anderen.

Je voelt je verantwoordelijk en trekt soepel de regie rond content projecten naar je toe. Je houdt in de gaten wat er is afgesproken, laat het op tijd weten als er iets niet loopt zoals verwacht en roept hoera als er successen zijn.

Je hebt een hbo/wo werk- en denkniveau en enkele jaren werkervaring die past bij wat we zoeken. Het liefst in een zakelijke omgeving. Je hebt ruime ervaring met het schrijven van (SEO-proof) content en je hebt je weg in een nieuw CMS zo gevonden.

Je communiceert makkelijk, werkt accuraat, bent onderzoekend, niet bang om jouw visie te delen en ook niet bang om om hulp te vragen. Verder gaan we ervan uit dat je de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst, zowel qua schrijven als spreken.

Affiniteit met onderwerpen als cybersecurity, safety en digital learning is een pré.

Wat je

gaat doen

Met een vlotte pen maak je onderwerpen toegankelijk. Jouw geschreven content maakt dat onze labels nog beter te vinden zijn. Jij zorgt ervoor dat onze doelgroepen zien wat onze bedrijven doen én door jouw teksten halen we goede leads binnen.

Jouw focus ligt op het SEO-proof schrijven van copy voor al onze bedrijven en labels. Van web- en landingspagina’s, reference cases, testimonials, advertenties, white papers, video scripts, checklists, e-mails, tot social posts en blogs.

Je werkt nauw samen met je collega’s in het marketing team, het mediateam en met pre-sales en sales.

Samengevat

  • Reference cases, whitepapers, blogs en testimonials schrijven.
  • Commerciële teksten schrijven voor o.a. landingspagina’s, e-mails en brochures.
  • Demo-materiaal en nieuwe campagnes ontwikkelen die onze doelgroepen raken en in beweging zetten.
  • Social media kanalen beheren.
  • Nieuwsbrieven opstellen en versturen.
  • De resultaten van je content monitoren en je analyses omzetten naar duidelijke managementrapportages én plannen ter verbetering.

Echt iets

voor jou?

Solliciteer dan vandaag nog! Laat ons weten waarom je bij ons past en waarom we gek zijn als we jou laten lopen. Stuur je cv en motivatie ter attentie van onze recruiter Irene van Ommeren. Dat kan via het formulier onderaan.

Wil je eerst meer informatie, dan kun je bellen of mailen met Barbara Hameleers via barbara.hameleers@beonedevelopment.com

Als je cv en motivatie aansluiten, nodigen we je graag uit voor een korte online kennismaking van 15 minuten. Zijn we allebei enthousiast? Dan kom je bij ons op kantoor voor verdiepende gesprekken en een rondleiding.

Barbara Hameleers

Marketing Manager

+31 (0)6 8348 2845

Kom jij ons team versterken?