Customer success manager Infosequre

32 – 40 uur

Hilversum

Kom jij ons team versterken?

Ga jij door het vuur voor jouw klanten? Houd je de zaken graag onder controle en ben je een pro-actieve regelaar? Lijkt het je leuk om zorg te dragen voor klantsucces op de terreinen van bewustzijn, kennis en gedrag over Cyber & Information Security ? 

Wat je gaat doen

Infosequre is één van de bedrijven binnen de BeOne Development groep. Infosequre zorgt ervoor dat mensen bewust en veilig leren omgaan met informatie. Opdrachtgevers zijn de grotere bedrijven en organisaties in de zakelijke dienstverlening en in het publieke domein. Daarnaast hebben we strategische channel partners die onze producten combineren met hun dienstverlening. Met interactieve eLearning bibliotheek in meerdere talen, een cultuurscan, phishing-tests, een VR App en een Escape-truck hebben we veel leeroplossingen in huis.

Het is aan jou om onze opdrachtgevers en channel partners te helpen met een succesvolle inzet van onze oplossingen.

Je komt terecht in een team van gedreven professionals met onderwijskundigen, sales en support collega’s. Als customer success manager ga je klanten en partners ondersteunen, van de kick-off van een project tot de inrichting en implementatie van onze oplossingen. Je traint klanten in het gebruik van deze oplossingen en adviseert hen over het bereiken van succes in hun organisatie. Ook nadat klanten gestart zijn, houd je contact en zorg je voor gerichte ondersteuning. Verder denk je vanuit de ogen van onze klanten actief mee over de optimalisering en de doorontwikkeling van onze producten en diensten.

In het kort

  • Is een oplossing verkocht, dan verzorg jij de onboarding bij de klant.
  • Je begeleidt klanten bij de implementatie van één van onze leer management systemen.
  • Je adviseert over de inrichting en het gebruik van onze oplossingen.
  • Je bent verantwoordelijk voor het voeren van een inhoudelijk goede dialoog met de klant, maakt heldere afspraken en volgt deze op.
  • Je bent de schakel tussen de klant en onze interne organisatie.
  • Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant.

Wat we zoeken

Een servicegerichte en betrokken houding, je bent een echte teamspeler en denkt in mogelijkheden. Je voelt je verantwoordelijk en trekt soepel de regie rond klantprojecten naar je toe. Je houdt in de gaten wat er is afgesproken, laat het op tijd weten als er iets niet loopt zoals verwacht en roept hoera als er successen zijn.

Je hebt een hbo/wo werk- en denkniveau en enkele jaren werkervaring die past bij wat we zoeken. Je communiceert makkelijk, werkt accuraat, bent onderzoekend, niet bang om jouw visie te delen en ook niet bang om om hulp te vragen. Verder gaan we ervan uit dat je de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst, zowel qua schrijven als spreken. En natuurlijk ook dat je makkelijk omgaat met software-systemen en applicaties. Zo heb je bij voorkeur ervaring met leer management systemen en apps.

Wat we bieden

Je komt te werken in een sterk groeiend bedrijf met een informele werksfeer. Je salaris bepalen we op basis van de werkervaring die je hebt, in een range van €2.800-€4.300 bruto per maand. Fulltime (40 uur) heeft onze voorkeur en 32 uur is ook bespreekbaar. Verder bieden we een reiskostenvergoeding, telefoonvergoeding, 10% vrij te besteden pensioengratificatie en naar keuze een MacBook of Windows laptop. We werken hybride (thuis/Hilversum) met flexibele werktijden. Ons kantoor is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer.

Echt iets voor jou?

Solliciteer dan vandaag nog! Laat ons weten waarom je bij ons past en waarom we gek zijn als we jou laten lopen. Stuur je cv en motivatie aan onze COO Martijn Wijnberg. Dat kan via het formulier onderaan.

Voor meer informatie kun je Martijn bellen of mailen via martijn.wijnberg@beonedevelopment.com

Als je cv en motivatie aansluiten, nodigen we je graag uit voor een korte online kennismaking van 15 minuten. Zijn we allebei enthousiast? Dan kom je bij ons op kantoor voor verdiepende gesprekken en een rondleiding.

Martijn Wijnberg

COO BeOne Development

+31 (0)6 5088 3618

Kom jij ons team versterken?