Digital marketeer

32 – 40 uur

Hilversum

Kom jij ons team versterken?

Laten we duidelijk zijn: we zoeken een vakidioot die blij wordt van data. Een die goed gaat op traffic en conversies.  En die energie krijgt van het omzetten van data naar de beste activaties. Ook één waar getouwtrek om krijgen. Omdat onze teams allemaal staan te trappelen om met je te werken. Gewoon omdat je goed bent in wat je doet.

Wij zoeken

Een digital marketeer die voor al onze merken aan de slag gaat. Die het leuk vindt om business intelligence en marketing te combineren om het maximale resultaat uit onze websites en kanalen te halen. Met als doel zoveel mogelijk marketing en sales qualified leads te realiseren.

Wat je

gaat doen

Je gaat werken aan onze marketing automation strategie en de uitwerking hiervan. Je bedenkt slimme workflows en leadgeneratie- en nurturing campagnes en richt ze in. Aan de hand van A/B-testen en metric tools (waaronder HubSpot en Google analytics) analyseer en optimaliseer je traffic en conversie.

 Je maakt de behoeftes, interesses en het gedrag van onze doelgroepen inzichtelijk richting collega’s. Je informeert de bedrijven over de performance van hun websites en kanalen en gebruikt jouw kennis voor de beste activaties. Je betrekt het mediateam bij je plannen en schakelt waar nodig partners in voor het best mogelijke resultaat.

Ook stuur je de SEO-/SEA-bureaus aan waar we mee samenwerken. Jij bent voor hen sparringpartner en ziet toe op de juiste briefing en het naleven van afspraken en deadlines.

 Je bouwt aan betere rapportages en monitoring. En je gaat je bezighouden met de (door)ontwikkeling en optimalisatie van onze websites.

Wie ben jij?

  • Je hebt minstens 2 jaar werkervaring in een online marketingrol, bij voorkeur in een B2B-omgeving.
  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding in de richting van bijvoorbeeld commerciële economie of (digital) marketing.
  • Je bent analytisch, werkt data gedreven en bent handig met nieuwe digital marketing tools en -technieken.
  • Je bent goed met Google Analytics, en hebt ervaring met Google Ads, SEO, SEA en e-mailmarketing tools.
  • Kennis van HTML, CSS en Javascript zijn mooi meegenomen.

Wat wij je bieden

Je gaat deel uitmaken van het marketingteam waar we op dit moment volop aan bouwen. Gelukkig sta je er dus niet alleen voor. Je hebt een team aan experts om je heen om je te helpen. Denk daarbij aan content experts, multimedia experts en partners op het gebied van digital marketing. Omdat we een platte organisatie zijn met korte lijnen is er altijd ruimte voor eigen plannen en ideeën. Of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt.

Uiteraard krijg je een goed salaris, reiskostenvergoeding, telefoonvergoeding en naar keuze een MacBook of Windows laptop. We werken hybride (deels op kantoor in Hilversum en deels thuis) met flexibele werktijden binnen een dienstverband van 32-40 uur per week. Ons kantoor is goed bereikbaar met auto en OV.

Echt iets

voor jou?

Heb je zin om te werken in een gezellig team, met veel vrijheid én verantwoordelijkheid? Solliciteer dan vandaag nog! Laat ons weten waarom je bij ons past en waarom we gek zijn als we jou laten lopen. Stuur je cv en motivatie aan onze recruiter Irene van Ommeren. Dat kan via het formulier onderaan.

Wil je meer informatie? Bel of mail dan onze marketing manager Barbara Hameleers via barbara.hameleers@beonedevelopment.com.

Als je cv en motivatie aansluiten, nodigen we je uit voor een korte online kennismaking van 15 minuten. Zijn we allebei enthousiast? Dan kom je bij ons op kantoor voor verdiepende gesprekken.

Barbara Hameleers

Marketing manager

+31 (0)6 8348 2845

Kom jij ons team versterken?