✓  Vervuld

eLearning specialist medior/senior

32 – 40 uur

Hilversum

Kom jij ons team versterken?

Kent eLearning geen geheimen voor jou? Ben je gewend om complexe en uitdagende didactische projecten aan te pakken ? Ben je een conceptdenker, met een gezonde dosis nuchterheid en ook nog eens gezellig om mee te werken?

Wat je gaat doen

Splintt online training services is één van de bedrijven binnen de BeOne Development groep. Wij helpen onze opdrachtgevers met online leeroplossingen, zoals eLearning op maat, (interactieve) video’s, animaties, een leersysteem of training in het leren ontwikkelen van eLearning.

Als eLearning specialist ga je klanten ondersteunen, van de kick-off van een project tot de oplevering en acceptatie. Je werkt in hele uiteenlopende projecten nauw samen met klanten en neemt hen mee in het ontwikkelproces tijdens overleggen, werksessies en presentaties. Je werkt parallel aan meerdere projecten. Dat kunnen projecten voor klanten zijn en ook voor onze zusterbedrijven. 

Je komt terecht in een team van gedreven professionals met onderwijskundigen, projectmanagers, sales en support collega’s. 

In het kort

  • Je bent verantwoordelijk voor het voeren van een inhoudelijk goede dialoog met de klant, maakt heldere afspraken en volgt deze op.
  • Ook nadat klanten gestart zijn, houd je contact en zorg je voor gerichte ondersteuning.
  • Je adviseert en realiseert vanuit ervaring en kennis van het vakgebied.
  • Je ondersteunt sales met concepten en presentaties.
  • Je helpt collega’s verder in hun professionaliteit.
  • Verder denk je vanuit de ogen van onze klanten actief mee over de optimalisering en de doorontwikkeling van onze producten en diensten.

Wat we zoeken 

Een servicegerichte en betrokken houding: je bent een echte teamspeler en denkt in mogelijkheden. We zoeken iemand die in concepten kan denken en die met solide onderbouwde ideeën komt. Iemand die ook graag meedenkt over aanpak en begroting, nog voordat een project verkocht is. En die junioren en stagiaires een stap verder helpt en successen met collega’s deelt. 

Je hebt een hbo/wo werk- en denkniveau en enkele jaren werkervaring die past bij wat we zoeken. Je communiceert makkelijk, werkt accuraat, bent onderzoekend, niet bang om jouw visie te delen en ook niet bang om om hulp te vragen. Verder gaan we ervan uit dat je de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst, zowel qua schrijven als spreken. En natuurlijk ook dat je makkelijk omgaat met software-systemen en applicaties. Zo heb je ervaring met verschillende auteurstools.

Wat we bieden

Je komt te werken in een dynamisch bedrijf met een informele werksfeer. Je salaris bepalen we op basis van de werkervaring die je hebt, in een range van €3.000-€5.000 bruto per maand. Fulltime (40 uur) heeft onze voorkeur en 32 uur is ook bespreekbaar. Verder bieden we een reiskostenvergoeding, telefoonvergoeding, 10% vrij te besteden pensioengratificatie en naar keuze een MacBook of Windows laptop. We werken hybride (thuis/Hilversum) met flexibele werktijden. Ons kantoor is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer.

Echt iets voor jou?

Solliciteer dan vandaag nog! Laat ons weten waarom je bij ons past en waarom we gek zijn als we jou laten lopen. Stuur je cv en motivatie aan onze COO Martijn Wijnberg. Dat kan via het formulier onderaan.

Voor meer informatie kun je Martijn bellen of mailen via martijn.wijnberg@beonedevelopment.com

Als je cv en motivatie aansluiten, nodigen we je graag uit voor een korte online kennismaking van 15 minuten. Zijn we allebei enthousiast? Dan kom je bij ons op kantoor voor verdiepende gesprekken en een rondleiding.

Martijn Wijnberg

COO BeOne Development

+31 (0)6 5088 3618

Kom jij ons team versterken?