Learning specialist/consultant (medior/senior)

32 – 40 uur

Hilversum

Kom jij ons team versterken?

Kent eLearning geen geheimen voor jou? Ben je gewend om complexe en uitdagende didactische projecten aan te pakken? Ben je een conceptdenker, met een gezonde dosis nuchterheid en ook nog eens gezellig om mee te werken?

Wat je gaat doen

Als Learning specialist ga je klanten ondersteunen, van de kick-off van een project tot de oplevering en acceptatie. Je werkt in hele uiteenlopende projecten nauw samen met klanten en neemt hen mee in het ontwikkelproces tijdens overleggen, werksessies en presentaties. Je bedenkt een fijne leer-flow, schrijft scripts en werkt nauw samen met het mediateam.

Je werkt parallel aan meerdere projecten. Dat kunnen maatwerk e-learning projecten voor klanten zijn, maar ook interne projecten zoals het doorontwikkelen van onze security library, het uitvoeren van cultuurscans, het begeleiden bij onze escape trucks en het maken van safety toolboxen.

In de consultancy rol houd je je bezig met vragen, zoals: Welk didactisch en inhoudelijk advies kun je klanten geven bij het inrichten van hun security of safety awareness programma? Met wat voor soort phishingmail kan de klant zijn medewerkers het beste testen op hun gedrag?

Dit alles doe je samen met een team van gedreven professionals. Denk aan onderwijskundigen, customer succes managers, projectmanagers, designers, sales en support collega’s. 

In het kort

  • Je bent verantwoordelijk voor het voeren van een inhoudelijk goede dialoog met de klant, maakt heldere afspraken en volgt deze op.
  • Door het toepassen van storytelling en didactiek maak jij de vertaalslag van inhoud naar een pakkend verhaal voor de deelnemer.
  • Je adviseert en realiseert vanuit ervaring en kennis van het vakgebied.
  • Je ondersteunt sales en customer succes met concepten, presentaties en didactisch inhoudelijke klantgesprekken.
  • Je helpt collega’s verder in hun professionaliteit.

Wat we zoeken 

Een servicegerichte en betrokken houding: je bent een echte teamspeler en denkt in mogelijkheden. We zoeken iemand die in concepten kan denken en die met solide onderbouwde ideeën komt. Iemand die ook graag meedenkt over aanpak en begroting, nog voordat een project verkocht is. Én die junioren en stagiaires een stap verder helpt en successen met collega’s deelt. Affiniteit met gedragsverandering én (de menselijke kant van) safety, cybersecurity en/of privacy is een pré.

Je hebt een hbo/wo werk- en denkniveau en enkele jaren werkervaring die past bij wat we zoeken. Je communiceert makkelijk, werkt accuraat, bent onderzoekend, niet bang om jouw visie te delen en ook niet bang om om hulp te vragen. Verder gaan we ervan uit dat je de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst, zowel qua schrijven als spreken. En natuurlijk ook dat je makkelijk omgaat met software-systemen en applicaties. Zo heb je ervaring met verschillende auteurstools.

Wat we bieden

Je komt te werken in een dynamisch bedrijf met een informele werksfeer. Je salaris bepalen we op basis van de werkervaring die je hebt, in een range van €3.000-€4.000 bruto per maand. Fulltime (40 uur) heeft onze voorkeur en 32 uur is ook bespreekbaar. Verder bieden we een reiskostenvergoeding, telefoonvergoeding, 10% vrij te besteden pensioengratificatie en naar keuze een MacBook of Windows laptop. We werken hybride (thuis/Hilversum) met flexibele werktijden. Ons kantoor is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer.

Echt iets voor jou?

Solliciteer dan vandaag nog! Laat ons weten waarom je bij ons past en waarom we gek zijn als we jou laten lopen. Stuur je cv en motivatie aan onze Concept Lead Philip van der Eijk. Dat kan via het formulier onderaan.

Voor meer informatie kun je Philip bellen of mailen via philip@splintt.nl

Als je cv en motivatie aansluiten, nodigen we je graag uit voor een korte online kennismaking van 15 minuten. Zijn we allebei enthousiast? Dan kom je bij ons op kantoor voor verdiepende gesprekken en een rondleiding.

Philip van der Eijk

    Team Lead
Content Solutions

06 41 50 04 11

Kom jij ons team versterken?

Copyright © 2023 - BeOne Development All Right Reserved