eLearning support medewerker

32 – 40 uur

Hilversum

Kom jij ons team versterken?

Ben jij de eLearning support medewerker die het echt een sport vindt om online systemen slim in te richten? Die graag kijkt hoe het sneller, handiger en leuker kan? En die het heerlijk vindt om klanten en collega’s te helpen?

Wat je gaat doen

Je gaat onderdeel uitmaken van het support team bij de BeOne Development groep. Je ondersteunt de klanten en collega’s van onze bedrijven: Infosequre, eWorks, Splintt, Philpaper en Beansters. Wij helpen onze opdrachtgevers met online leeroplossingen, zoals eLearning over cyber security, eLearning over fysiek veilig werken en eLearning op maat. We hebben verschillende systemen voor de ontwikkeling en distributie van online leermaterialen. Van een simpel leermanagement systeem en CMS tot systemen met uitgebreide functionaliteiten. En van Apps tot assessment tools.

Als eLearning support medewerker ga je klanten en collega’s helpen door het efficiënt inregelen en opleveren van onze oplossingen. Daarbij houd je de beste ervaring voor onze klanten voor ogen. Je denkt actief mee over de optimalisering en doorontwikkeling van onze producten en diensten.

Je komt terecht in een team van gedreven professionals met onderwijskundigen, projectmanagers, sales en support collega’s.

In het kort

  • Je regelt de systemen die we voor onze klanten gebruiken netjes in met rechten en rollen en maakt rapportages, 
  • Je stelt klanten en collega’s goed op de hoogte van je acties, zodat we als team de klant goed kunnen helpen. 
  • Je handelt telefoontjes, chats en mailtjes af met de gerichte antwoorden.
  • Bij complexe vragen weet je precies wat je moet doen, of bij wie je moet zijn om het op te lossen.
  • Als er iets verbeterd kan of moet worden, dan zorg jij ervoor dat dit ook gebeurt.
  • Je bent een prettig en duidelijk aanspreekpunt voor klanten en collega’s.

Wat we zoeken

Een servicegerichte en betrokken houding: je bent een echte teamspeler en denkt in mogelijkheden. We zoeken iemand die graag op de allerbeste manier wil helpen.

Je hebt enkele jaren werkervaring die past bij wat we zoeken. Je communiceert makkelijk, werkt accuraat, bent onderzoekend, niet bang om jouw visie te delen en ook niet bang om om hulp te vragen. Verder gaan we ervan uit dat je de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst, zowel qua schrijven als spreken. En natuurlijk ook dat je makkelijk omgaat met software-systemen en applicaties. Zo heb je ervaring met minimaal één leer management systeem (of een ander complex online systeem) waar rechten, rollen, organisaties, groepen en rapportages op verschillende niveaus een rol spelen.

Wat we bieden

Je komt te werken in een dynamisch bedrijf met een informele werksfeer. Je salaris bepalen we op basis van de werkervaring die je hebt. Fulltime (40 uur) heeft onze voorkeur en 32 uur is ook bespreekbaar. Verder bieden we een reiskostenvergoeding, telefoonvergoeding, 10% vrij te besteden pensioengratificatie en naar keuze een MacBook of Windows laptop. We werken hybride (thuis/Hilversum) met flexibele werktijden. Ons kantoor is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer.

Echt iets voor jou?

Solliciteer dan vandaag nog! Laat ons weten waarom je bij ons past en waarom we gek zijn als we jou laten lopen. Stuur je cv en motivatie aan onze COO Martijn Wijnberg. Dat kan via het formulier onderaan.

Voor meer informatie kun je Martijn bellen of mailen via martijn.wijnberg@beonedevelopment.com

Als je cv en motivatie aansluiten, nodigen we je graag uit voor een korte online kennismaking van 15 minuten. Zijn we allebei enthousiast? Dan kom je bij ons op kantoor voor verdiepende gesprekken en een rondleiding.

Martijn Wijnberg

COO BeOne Development

+31 (0)6 5088 3618

Kom jij ons team versterken?