✓  Vervuld

Financieel medewerker

24 – 40 uur

Hilversum

Kom jij ons team versterken?

Houd je de zaken graag onder controle? Ben je een administratieve alleskunner? Heb je lol in werken met cijfers? Lijkt het je leuk om de financiële administratie te verzorgen voor alle vennootschappen binnen de BeOne Development groep? Dan moet je zeker solliciteren!

Wat je

gaat doen

Je maakt onderdeel uit van BeOne Development en verzorgt de financiële administratie van al onze vennootschappen (op dit moment 6). Zo boek je de inkoopfacturen in, verwerk je de bankafschriften en verzorg je de debiteurenbewaking. Ook regel je de periodieke btw-aangiftes. Verder bereid je de maandafsluitingen en de jaarafsluiting voor. Je maakt periodieke rapportages en analyses m.b.t. cashflow, kosten en budget in overleg met de CFO. Je handelt verkooporders financieel, in nauwe samenwerking met collega’s van sales en project management. 

Wat we verwachten 

Een servicegerichte en betrokken houding, daar begint het wat ons betreft mee. En een neus voor cijfers natuurlijk! Verder verwachten we talent voor het analyseren, secuur uitvoeren en bewaken van cijfers. Een hbo denk- en werkniveau en werkervaring die aansluit bij de functie vinden we belangrijk. Dat kan van een paar tot meerdere jaren zijn.

We verwachten oog voor detail en iemand bij wie nauwkeurig werken helemaal past. We vinden het prettig als je relatief zelfstandig je werk uitvoert en makkelijk communiceert. We gaan ervan uit dat je de Nederlandse als Engelse taal goed beheerst, zowel qua schrijven als spreken. En je moet makkelijk kunnen omgaan met systemen. Wij gebruiken AFAS en we verwachten dat je een kei bent in Excel.

Wat we bieden

Je komt te werken in een sterk groeiend bedrijf met een informele werksfeer. De salarisindicatie ligt tussen €2.500 en €4.800 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband en afhankelijk van de werkervaring die je hebt. Je kunt kiezen of je 3, 4 of 5 dagen per week werkt. Verder bieden we een reiskostenvergoeding, telefoonvergoeding en naar keuze een MacBook of Windows laptop. We werken hybride (thuis/Hilversum) met flexibele werktijden. Ons kantoor is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer.

Echt iets

voor jou?

Laat ons weten waarom je bij ons past en waarom we jou zeker verder willen spreken!

Stuur je cv en een korte motivatie via het formulier hiernaast, ter attentie van onze recruiter Irene van Ommeren. Je kan Irene ook bereiken via
irene.van.ommeren@beonedevelopment.com

Sluit je cv en motivatie aan, dan is eerste stap een korte online kennismaking. Zijn we allebei enthousiast? Dan kom je bij ons op kantoor voor verdiepende gesprekken en een rondleiding.

Wil je eerst meer weten over de functie? Stuur dan een WhatsApp aan Niels van Drimmelen (CFO/CTO) op
+31 (0)6 5254 2029

Niels van Drimmelen

CFO/CTO BeOne Development

+31 (0)6 5254 2029

Kom jij ons team versterken?