Junior allround marketeer

32 – 40 uur

Hilversum

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn op zoek naar een gedreven en veelzijdige junior allround marketeer. Sta jij aan het begin van je carrière? Barst je van de originele ideeën voor campagnes en contentcreatie? Bij BeOne Development krijg je volop de kans om jouw creativiteit in te zetten!

Wij zoeken

Een junior allround marketeer die aan de slag gaat voor onze 3 merken: eWorks, Infosequre en Splintt. We zoeken iemand met een passie voor marketing en de ambitie om zich verder te ontwikkelen. Je focus ligt op het bedenken en uitvoeren van creatieve marketinginitiatieven en het verbeteren van onze offline en online zichtbaarheid.

Wat je

gaat doen

Je werkt aan de algehele ontwikkeling en uitvoering van de marketingstrategieën van onze merken binnen BeOne Development. Je beschikt over een proactieve houding waarmee je kansen in de markt herkent en vertaalt naar uitingen voor onze verschillende doelgroepen.

Je taken zijn afwisselend: je bedenkt impactvolle marketingcampagnes en voert deze uit. Je organiseert evenementen in afstemming met het salesteam, waaronder beurzen, webinars en symposiums. Voor de optimale customer engagement beheer je onze klantgegevens en voer je jaarlijks een NPS-meting uit.

Samen met het contentteam en het mediateam creëer je online content met een sterke consistente boodschap en merkidentiteit. Denk aan blogs, infographics en video’s. Je vergroot hiermee de online aanwezigheid van onze merken en draagt bij aan de overkoepelende bedrijfsdoelstellingen.

Wie ben jij?

  • Je hebt een MBO 4-, bachelor- of masterdiploma in marketing, communicatie of een gerelateerd vakgebied.
  • Je hebt brede interesse in marketing, bij voorkeur met stage- of beginnende werkervaring.
  • Je beschikt over basiskennis van marketingstrategieën, tools en best practices.
  • Je bent vaardig in het analyseren van gegevens, en bent bereid om je hier verder in te ontwikkelen.
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en kunt effectief samenwerken.

Wat wij je bieden

Je wordt onderdeel van ons dynamische marketingteam. Je krijgt de ondersteuning van content- en multimedia-experts. Omdat we een platte organisatie zijn met korte lijnen is er altijd ruimte voor eigen plannen en ideeën.

Uiteraard krijg je een goed salaris, reiskostenvergoeding, telefoonvergoeding en een Windows laptop. We werken hybride (deels op kantoor in Hilversum en deels thuis) met flexibele werktijden binnen een dienstverband van 32-40 uur per week. Ons kantoor is goed bereikbaar met auto en OV.

 

 

Echt iets

voor jou?

Zin om te werken in een gezellig team, met veel vrijheid én verantwoordelijkheid? Solliciteer vandaag nog! Laat ons weten waarom je bij ons past en waarom we gek zijn als we jou laten lopen. Dat kan via het formulier onderaan.

Wil je meer informatie? Bel of mail dan onze marketing manager Lisa Wortel via lisa.wortel@beonedevelopment.com.

Als je cv en motivatie aansluiten, nodigen we je uit voor een korte online kennismaking van 15 minuten. Zijn we allebei enthousiast? Dan kom je bij ons op kantoor voor verdiepende gesprekken.

Lisa Wortel

Marketing manager

+31 (0)6 4556 2823

Kom jij ons team versterken?

Copyright © 2024 - BeOne Development All Right Reserved