Security Awareness video’s

//Security Awareness video’s
Security Awareness video’s2018-10-18T13:59:33+01:00

Op het gebied van bewustwording en training groeit de vraag naar gericht leermateriaal van beperkte omvang. Onze security awareness video’s duren één tot twee minuten. Omdat hiermee niet veel tijd voor bewustwordingstraining hoeft te worden gereserveerd, is het mogelijk medewerkers vaker te trainen. Zo wordt het bewustzijn op de lange termijn verhoogd.

To-the-point security awareness video’s

Het voordeel van het gebruik van security awareness video’s is dat bewustwordingstraining niet langer afleidt van de dagelijkse werkzaamheden, maar een geïntegreerd geheel vormt met je werk. De video’s gebruiken een positieve benadering. Er wordt geen nadruk gelegd op eventuele gevolgen van verkeerd handelen. In plaats daarvan komen voorbeelden van de juiste handelswijze aan bod. Dankzij de hoge frequentie waarmee security awareness video’s aangeboden kunnen worden, blijven medewerkers zich continu bewust van hun gedrag. Met als resultaat dat risicobewustzijn toeneemt en risico-bewust gedrag wordt gestimuleerd.

Drie actiepunten

Een valkuil van veel bewustwordingsprogramma’s is dat geprobeerd wordt te veel informatie over te brengen, waardoor de kern van de boodschap niet blijft hangen. Onze security awareness video’s benadrukken drie duidelijke actiepunten. Beelden van professionele acteurs in herkenbare werksituaties worden versterkt door heldere animaties. De voice-over stem legt verder uit wat de juiste handelswijze is. Aan het eind van de video worden de drie actiepunten nogmaals opgesomd. Door korte en bondige security awareness video’s te gebruiken wordt de kernboodschap beter onthouden. Dit heeft een positieve gedragsverandering tot gevolg.

Multifunctioneel inzetbaar

Onze security awareness video’s kunnen op allerlei manieren worden ingezet. In principe kan elk beschikbaar scherm gebruikt worden om de korte video’s af te spelen. Denk bijvoorbeeld aan een scherm bij de receptie, in de bedrijfskantine of in de lift. Uiteraard kunnen onze security awareness video’s ook als microlearning aangeboden worden. Het voordeel hiervan is dat het Learning Management Systeem registreert wie de video bekeken heeft. Daarbij kan er extra content toegevoegd kan worden. Met een aantal korte vragen meet je direct of de behandelde actiepunten begrepen zijn.

Voor ieder gewenst onderwerp inzetbaar

Bewustwordingsvideo’s kunnen voor allerlei onderwerpen ingezet worden. Naast onze generiek beschikbare security awareness video’s ontwikkelen we geregeld op maat gemaakte video’s voor onze klanten. De look en feel van je organisatie wordt geïntegreerd in het beeldmateriaal. Indien gewenst komen we zelfs nieuw beeldmateriaal filmen op je gewenste locatie. Zo garanderen we dat de security awareness video’s de juiste manier van handelen laten zien in voor medewerkers herkenbare omgevingen en werksituaties.

Meer weten over onze digitale leeroplossingen?

Neem contact met ons op op telefoonnummer 035 20 30 216 of laat een bericht achter:

Organisatie*
Voornaam*
Achternaam*
E-mail*
Telefoon*
Land
Sector
Bericht
Preferred Language
URL
Lead Source
Lead Status
Captcha 
Ververs
 
efficitur. elit. ipsum consectetur ut massa mi, venenatis, dolor. non risus.