LMS Hosting

LMS Hosting2018-10-18T13:57:16+01:00

Neem zelf de controle over je LMS Hosting Platform

Je wilt er zeker van zijn dat dat de juiste leeroplossing, voor de juiste persoon, op het juiste moment beschikbaar is. Het BeOne LMS Hosting Platform biedt alles wat je nodig hebt om leermateriaal beschikbaar te maken, zonder dat het onnodig complex of ingewikkeld is. Je hebt de volledige controle over de kennisontwikkeling binnen je organisatie.

Het BeOne Platform geeft je alle tools om zelf gebruikers te beheren en gedetailleerde rapporten op te stellen. De rapportages zijn altijd up-to-date en bieden inzicht in de voortgang van je gebruikers. De resultaten kunnen per individuele cursist worden bekeken of per groep, gebaseerd op uiteenlopende gebruikerseigenschappen.

Je bepaalt zelf wanneer en hoe vaak rapporten worden gegenereerd. De informatie die kan worden meegenomen in het rapport varieert van gebruikerskenmerken tot demografische kenmerken en cursusvoortgang. Resultaten kunnen worden gelinkt aan een gedetailleerd leerprofiel op basis van onder meer functie, leeftijd en opleiding. Hierdoor kun je gefundeerde beslissingen nemen met het oog op additionele training. Selecteer simpelweg je criteria en je gebruiksrapport wordt gegenereerd.

Kenmerken LMS hosting

Meer informatie of demo toegang? Laat het ons weten!

Organisatie*
Voornaam*
Achternaam*
E-mail*
Telefoon*
Land
Sector
Bericht
Preferred Language
URL
Lead Source
Lead Status
Nieuwe code
Neem de code over
 
consectetur lectus neque. ut Nullam sed commodo odio massa eget