eLearning waar de wereld mooier van wordt

Organisaties die zich inzetten voor het goed doen voor mens, dier of milieu. Die steunen wij graag. Daarom geeft BeOne Development iedere 6 maanden een aantal eLearning programma’s cadeau waar de wereld mooier van wordt.

Waarom wij doen wat we doen

Het komt je vast bekend voor: super enthousiaste vrijwilligers die graag de handen uit de mouwen willen steken maar geen idee hebben waar te beginnen. Je wilt ze de juiste bagage meegeven om aan de slag te gaan, maar hebt niet de tijd om ze allemaal individueel op te leiden. Of collega’s die met persoonsgegevens werken en je eigenlijk vindt dat ze daar wel iets zorgvuldiger mee om kunnen gaan. eLearning biedt dan uitkomst. Ze zijn schaalbaar en mensen kunnen ze snel en in hun eigen tijd volgen.

Zet jij je met hart en ziel in voor een goed doel en wil je jouw collega’s en vrijwilligers iets nieuws aanleren maar heb je niet de juiste middelen? Wij kunnen jou daarbij helpen.

Wat we weggeven

We geven iedere 6 maanden 1x een eLearningprogrammma op maar in Rise en 3x een bibliotheek, te kiezen uit: security awareness of safety.

Lees verder voor meer details:

eLearningprogramma op maat in Rise

Samen met jou bouwen we een nieuwe e-learning op maat. Een e-learning die jouw organisatie naar een hoger niveau kan brengen en zo nog meer kan betekenen voor jouw doel. Jij bent de expert op de inhoud en wij zijn de expert in het overbrengen van kennis. We zullen dan ook nauw samenwerken om de e-learning zo goed mogelijk neer te zetten. De eLearning ontwikkelen we op basis van de standaard Rise template. Je krijgt hosting voor 1 jaar.

Klik op deze link voor een voorbeeld.

Security awareness bibliotheek

De security awareness bibliotheek bestaat uit introductieprogramma’s, verdiepende modules en microlearnings om jouw collega’s bewust te maken van online gevaren. Je krijgt hosting voor 1 jaar.

Safety bibliotheek

Onze safety bibliotheek bestaat uit maar liefst 70 toolboxen die je kunt inzetten om mensen bewust te maken van gevaren op de werkvloer. Je krijgt hosting voor 1 jaar.

Welke projecten maken kans om een gratis
e-learning te winnen?

We zijn op zoek naar initiatieven die inspireren. Die de wereld een beetje mooier maken. Initiatieven die anderen ook aanzetten tot het juiste doen voor mensen, dieren of de planeet.

Heeft jouw organisatie:
– Meer dan 100 medewerkers/vrijwilligers?
– Een lidmaatschap bij CBF of een ANBI status?
– Zelf inhoudelijke kennis van het onderwerp
– Een prangende vraag waar je een oplossing met e-learning van wil?

Wij gaan graag met je aan de slag!

Wat vragen wij terug

Het enige dat wij vragen is dezelfde toewijding als die wij stoppen in het ontwikkelen van leermateriaal. Ook wij willen een mooiere wereld. En iedereen die daaraan bijdraagt, helpen wij graag. Het enige dat we vragen is commitment van jouw kant zodat we allebei met dezelfde spirit aan dit avontuur beginnen!

En ohja, spread the word! Wij willen nog veel meer organisaties helpen om het goede te doen. Daarom willen we na afloop graag horen hoe de e-learning is ontvangen en wat jouw ervaring met ons is in de vorm van een referentie.

Laten we samen dit avontuur aangaan!

Zet jij je in voor een goed doel en wil je een e-learning om vrijwilligers en medewerkers kennis bij te brengen maar ontbreekt het je aan capaciteit of budget? Wij helpen je graag. Vul onderstaand formulier in en wie weet wint jouw organisatie een e-learning op maat.

Laat je gegevens en motivatie achter en wie weet gaan we in Q1 en Q2 samen met jou aan de slag.


Je kunt jouw initiatief indienen tot 1 december 2022. Daarna maken wij een selectie.

TELEFOON

+31 (0)85 30 397 10

Olympia 2L
1213 NT Hilversum

BeOne Development Holding B.V.

KvK: 83271678

BTW: NL862804000B01

Copyright © 2022 – BeOne Development All Right Reserved