New Business Sales Consultant eWorks (2)

32 – 40 uur

Hilversum

Kom jij ons team versterken?

Wij zoeken een gezellige teamspeler die niet vies is van een beetje competitie. Zo’n hele ijverige die doet wat er gedaan moet worden om de boel een stap verder te brengen. Hands-on en tegelijk ook strategisch. Die houdt van een lolletje, maar bloedserieus is als het erop aankomt. Ben jij dat? 

Wat je

gaat doen

eWorks is één van de bedrijven binnen de BeOne Development groep. eWorks richt zich op het veiliger maken van de werkvloer bij onze klanten. Die zitten vooral in de industrie, maritieme sector en bouw. Een zakelijke en heerlijk hands-on doelgroep die gaat voor resultaat. Met online toolboxen, eLearning, safety onboarding en een safety app helpen we deze organisaties om een sterke veiligheidscultuur te ontwikkelen.

Je komt terecht in een groeiend team van gedreven professionals met onderwijskundigen, sales en support collega’s. Als new business sales consultant ben je vooral bezig met het uitbreiden van ons klantportfolio. Je duikt actief dieper in de sectoren waarin we al zitten en kijkt ook naar mogelijke nieuwe sectoren.  Verder denk je vanuit de ogen van onze klanten actief mee over de optimalisering en de doorontwikkeling van onze producten, diensten en (commerciële) activiteiten. 

In het kort

  • Je vertaalt de BeOne Development groepsstrategie naar de concrete strategie voor eWorks. 
  • Je maakt een actief plan om eWorks verder op de kaart te zetten in de doelsectoren, met een stevige groei in het vizier. 
  • Je benadert potentiële klanten pro-actief, zowel zelf als in samenwerking met je sales collega’s, ons pre-sales team, marketing en operatie. 
  • Je adviseert potentiële klanten over het gebruik van onze oplossingen. 
  • Je voert pitches uit, maakt offertes en bent aanwezig bij de voor ons relevante evenementen. 

Wat we zoeken

Iemand met wie mensen graag willen werken. Omdat je goed bent in stakeholder management. Omdat je een connector bent en een motivator. Omdat je de behoeften van klanten begrijpt en  koppeling kunt maken met de oplossingen die wij dan weer bieden. En ook omdat je gevoel voor humor hebt en een no-nonsense ‘let’s get it done’ houding.  

Je hebt een hbo/wo werk- en denkniveau en minstens enkele jaren werkervaring die past bij wat we zoeken. Je communiceert makkelijk, werkt accuraat, bent onderzoekend, niet bang om jouw visie te delen en ook niet bang om om hulp te vragen. Verder gaan we ervan uit dat je de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst, zowel qua schrijven als spreken. En natuurlijk ook dat je makkelijk omgaat met software-systemen en applicaties. Zo is het wel erg handig als je ervaring hebt ervaring met een CRM (wij gebruiken Hubspot) en van een beetje tech-savvyness worden we blij. 

Wat we bieden

Je komt te werken in een sterk groeiend bedrijf met een informele werksfeer. 

Je salaris bepalen we op basis van je werkervaring en het senioriteitslevel dat je hebt, in een range van €2.400 – €5.000 bruto per maand.

Fulltime (40 uur) heeft onze voorkeur en 32 uur is ook bespreekbaar. Qua vervoer kun je kiezen uit vaste lease, flex lease of een eigen auto met goede regeling, een telefoon of telefoonvergoeding, 10% vrij te besteden pensioengratificatie en naar keuze een MacBook of Windows laptop.

We werken hybride (thuis/Hilversum) met flexibele werktijden. Ons leuke kantoor op het Nike sportpark is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. 

En dit zeggen we er ook bij: we hebben een feestcommissie voor de leuke uitjes, een frisse mvo-aanpak en eigenlijk elke dag simpelweg een hoop lol met elkaar. 

Echt iets
voor jou?

Solliciteer dan vandaag nog! Laat ons weten waarom je bij ons past en waarom we gek zijn als we jou laten lopen. Stuur je cv en motivatie aan onze CEO Natasja Jager. Dat kan via het formulier onderaan.

Voor meer informatie kun je Natasja een WhatsApp sturen of mailen via natasja.jager@beonedevelopment.com

Als je cv en motivatie aansluiten, nodigen we je graag uit voor een korte online kennismaking van 15 minuten. Zijn we allebei enthousiast? Dan kom je bij ons op kantoor voor verdiepende gesprekken en een rondleiding.

Natasja Jager

CEO BeOne Development

+31 (0)6 2292 6342

Kom jij ons team versterken?