New business sales consultant Infosequre

32 – 40 uur

Hilversum

Kom jij ons team versterken?

Wij zoeken een teamspeler die niet vies is van een beetje competitie. Met een ‘work hard-play hard’ instelling, houdend van een lolletje en bloedserieus als het erop aankomt. Ben jij dat?

Wat je

gaat doen

Infosequre is één van de bedrijven binnen BeOne Development. Infosequre zorgt ervoor dat mensen bewust en veilig leren omgaan met informatie. Opdrachtgevers zijn de grotere bedrijven en organisaties in de zakelijke dienstverlening en in het publieke domein. Daarnaast hebben we strategische channel partners die onze producten combineren met hun dienstverlening. Met een interactieve eLearning bibliotheek in meerdere talen, een phishing simulatietool, assessment tools, VR applicaties en een rijdende Escape-truck, hebben we veel leeroplossingen in huis.

Je komt terecht in een groeiend team van gedreven professionals met onderwijskundigen, sales en support collega’s. Als new business sales consultant ben je vooral bezig met het uitbreiden van ons klantportfolio. Je duikt actief dieper in de sectoren waarin we al zitten en kijkt ook naar mogelijke nieuwe sectoren.  Verder denk je vanuit de ogen van onze klanten actief mee over de optimalisering en de doorontwikkeling van onze producten, diensten en (commerciële) activiteiten.

In het kort

  • Je kunt je job grotendeels vanuit ons kantoor in Hilversum uitvoeren. 
  • Je brengt potentiële markten in kaart, stelt salescampagnes op en voert deze uit. 
  • Je adviseert prospects over passende oplossingen.
  • Je geeft presentaties, demo’s en maakt offertes.
  • Het closen van een deal kan je als de beste en geeft je plezier.
  • Je houdt ontwikkelingen in ons vakgebied bij.
  • Je klanten zitten zowel Nederland als in het buitenland. Engels spreken en schrijven is dus een must.

Wat we zoeken

Iemand met wie mensen graag willen werken. Omdat je communicatief sterk bent en prettig in de omgang. Omdat je de behoeften van klanten begrijpt en een koppeling kunt maken met de oplossingen die wij dan weer bieden. En ook omdat je gevoel voor humor hebt en een no-nonsense ‘let’s get it done’ houding.

Je hebt een hbo/wo werk- en denkniveau en enige werkervaring. Je hebt affiniteit met cyber security en bij voorkeur met security awareness. Je vindt het vakgebied boeiend en snapt dat de menselijk factor in informatie één van de belangrijkste onderdelen is om bedrijven veilig te houden.

Je communiceert makkelijk, werkt accuraat, bent onderzoekend, niet bang om jouw visie te delen en ook niet bang om om hulp te vragen. Verder gaan we ervan uit dat je de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst, zowel qua schrijven als spreken. En natuurlijk ook dat je makkelijk omgaat met software-systemen en applicaties. Zo is het wel erg handig als je ervaring hebt ervaring met een CRM (wij gebruiken Hubspot) en van een beetje tech-savvyness worden we blij.

Wat we bieden

Je komt te werken in een sterk groeiend bedrijf met een informele werksfeer. 

Je salaris bepalen we op basis van je werkervaring (junior/medior), in een range
van €2.400 – €5.000 bruto per maand.

Fulltime (40 uur) heeft onze voorkeur en 32 uur is ook bespreekbaar. Je krijgt een Smartphone of telefoonvergoeding, 10% vrij te besteden pensioengratificatie en naar keuze een MacBook of Windows laptop.

We werken hybride (thuis/Hilversum) met flexibele werktijden. Ons leuke kantoor op het Nike sportpark is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. 

En dit zeggen we er ook bij: we hebben een feestcommissie voor de leuke uitjes, een frisse mvo-aanpak en eigenlijk elke dag simpelweg een hoop lol met elkaar. 

Echt iets

voor jou?

Solliciteer dan vandaag nog! Laat ons weten waarom je bij ons past en waarom we gek zijn als we jou laten lopen. Stuur je cv en motivatie aan Wilbert Pijnenburg. Dat kan via het formulier onderaan.

Voor meer informatie kun je Wilbert een WhatsApp sturen of mailen via wilbert.pijnenburg@infosequre.com 

Als je cv en motivatie aansluiten, nodigen we je graag uit voor een korte online kennismaking van 15 minuten. Zijn we allebei enthousiast? Dan kom je bij ons op kantoor voor verdiepende gesprekken en een rondleiding.

Wilbert Pijnenburg

Commercial Director

06 10 96 27 19

Kom jij ons team versterken?