Werken bij BeOne Development Group

//Werken bij BeOne Development Group
Werken bij BeOne Development Group2019-06-17T08:55:41+01:00

BeOne Development helpt bedrijven om de cyberskills van hun medewerkers te verbeteren. We zijn de Europese leider als het gaat om digitale leeroplossingen op het gebied van security awareness. We leveren trainingsmateriaal in diverse interactieve formats, zoals e-learning, korte video’s, een phishing simulatieplatform, een app en een VR Game.

Sinds onze start in 1999 profiteren wereldwijd al ruim 6 miljoen eindgebruikers van onze security awareness oplossingen. Onze klanten variëren van ’s werelds grootste multinationals tot lokale mkb’ers en van overheidsinstellingen tot bedrijven. Voor al deze organisaties ontwikkelen we relevant, herkenbaar trainingsmateriaal waarmee cyber security het hele jaar door onder de aandacht wordt gebracht.

Vijf redenen om te komen werken bij BeOne Development Group

Ambitieuze toekomstplannen

Creëer innovatieve nieuwe diensten en producten

Jonge en dynamische organisatie

Internationaal werkveld

Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Op dit moment hebben we de volgende vacatures:

Opleiding:Game Design / Interaction Design / Communicatie / Multimedia Design / hbo ICT
Locatie:Hilversum
Aantal uren:In overleg, minimaal 32 uur
Stagevergoeding:€ 300 bruto per maand (bij 40 uur per week)

Om onze programma’s te ontwikkelen en up-to-date te houden zijn wij constant bezig met innovatie. We werken bij BeOne Development in een team van e-learning developers, technical developers, multimedia designers die voortdurend hun expertise inzetten voor nieuwe ontwikkelingen. Hierbij moet je denken aan trainingen in Virtual Reality en via Swyber (app). Voor verdere ontwikkeling zoeken wij interns voor een afstudeeropdracht op het gebied van visual design, multimedia design, programmeren en/of interaction design.

Meerdere leuke en uitdagende afstudeeropdrachten. Je hebt ervaring met het werken in Unity /C-sharp en je bent bekend met termen als SCORM, LMS en XML. Enige basiskennis van HTML is handig. Je neemt verantwoordelijkheid voor je werk, laat het op tijd weten als er iets niet loopt zoals verwacht en je kunt je eigen werk en opleveringen plannen. Je vindt het leuk om samen met je collega’s aan iets moois te werken en je wordt heel blij van een mooi en functioneel ontwerp.


Jouw persoonlijke eigenschappen:

 • Teamplayer
 • Pro-actief
 • Creatief
 • Out-of-the-box denker
 • Resultaatgericht

Is je interesse gewekt?

Stuur ons je cv, korte motivatie en een werk van jouw hand. Neem voor vragen contact op met Ans Koppers via telefoonnummer 06 33 14 26 15 of gebruik onderstaand contactformulier om Ans een bericht te sturen.

Opleiding:Communicatie, Multimedia Design of Interaction Design
Periode:We zijn altijd op zoek naar enthousiaste stagiaires
Locatie:Hilversum
Aantal uren:32/40 uur
Stagevergoeding:€ 300 bruto per maand (bij 40 uur per week)

Wie ben jij?

Een stagiair(e) die helpt bij het ontwikkelen van multimediaproducten. Hiermee bedoelen we stilstaande en bewegende beelden, teksten en geluiden.

Ben jij een creatieveling met oog voor detail en een neus voor techniek en animaties? Wil je meer leren en jezelf ontwikkelen in de Adobe CC programma’s? Vind je het niet erg om af en toe beschoten te worden met een nerf gun? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je werkt mee in een team en kan ook zelfstandig aan de slag. Er is voldoende ruimte om je eigen creativiteit los te laten. Je adviseert collega’s over het gebruik van multimediaproducten en leert hoe je een passende ervaring creëert voor de eindgebruiker.


Wat ga je doen?

Afhankelijk van je eigen voorkeur werk je mee:
• aan grafisch designwerk, zoals het vormgeven van infographics, illustraties, marketinguitingen, nieuwe producten en e-learningmodules
• in het designteam om ontwerpideeën en concepten te ontwikkelen
• aan het produceren en presenteren van schetsen, wireframes, storyboards e.d. om ideeën in een vroeg stadium te communiceren


Wat bieden wij?

Je komt te werken op een prachtige locatie in mediastad Hilversum in een informeel team. De stagevergoeding bedraagt € 300 per maand. Ben je hbo-student? Dan krijg je de mogelijkheid om een afstudeerstage te lopen met een passende onderzoeksvraag op het gebied van innovatie.


Interesse?

Stuur ons je cv, een korte motivatie en enkele voorbeelden van je werk. Heb je vragen? Neem contact op met Bojan Marcus, art director, via +31 (0)35 20 30 16 of via obwna.znephf@orbarqrirybczrag.pbz.

Opleiding:Audiovisuele vormgeving, film, beeldende kunst of een vergelijkbare opleiding
Periode:We zijn altijd op zoek naar enthousiaste stagiaires
Locatie:Hilversum
Aantal uren:32/40 uur

Wie ben jij?

Een stagiaire(e) die helpt tijdens filmdagen en verantwoordelijk is voor het ontwikkelen van verschillende filmproducties. Denk hierbij aan making-of-video’s en promotievideo’s voor onze producten. Je filmt en edit eigen producties onder begeleiding van jonge en enthousiaste professionals. Je vind het niet erg om af en toe beschoten te worden met een nerf gun!
Je werkt mee in een team en kan ook zelfstandig aan de slag. Er is voldoende ruimte om je eigen creativiteit los te laten. Je adviseert collega’s over het gebruik van film en leert hoe je een passende beleving creëert voor de kijker.


Wat ga je doen?

Afhankelijk van je eigen voorkeur werk je mee:

 • aan videoproducties, zoals het filmen, animeren en editen van video’s
 • in het mediateam om concepten te ontwikkelen
 • aan het produceren en presenteren van schetsen, wireframes, storyboards e.d. om ideeën in een vroeg stadium te communiceren

Wat bieden wij?

Je komt te werken op een prachtige locatie in mediastad Hilversum in een informeel team. Ben je hbo-student? Dan krijg je de mogelijkheid om een afstudeerstage te lopen met een passende onderzoeksvraag op het gebied van innovatie.


Interesse?

Stuur ons je cv, een korte motivatie en enkele voorbeelden van je werk. Heb je vragen? Neem contact op met Bojan Marcus, art director, via +31 (0)35 20 30 16 of via obwna.znephf@orbarqrirybczrag.pbz.

Opleiding:hbo opleidingskunde / wo onderwijskunde
Periode:We zijn altijd op zoek naar enthousiaste stagiaires
Locatie:Hilversum
Aantal uren:in overleg (minimaal 24)
Stagevergoeding:€ 300 bruto per maand (bij 40 uur per week)

Bij BeOne maken we frisse, aantrekkelijke e-learning programma’s rond het thema veiligheid. Meer dan 6 miljoen eindgebruikers in ruim 40 talen gaan dankzij onze programma’s veiliger om met vertrouwelijke informatie, phishingmails, malware en bedrijfseigendommen.

Om onze programma’s aantrekkelijk en up-to-date te houden, zijn wij constant op zoek naar verbetering en vernieuwing. Dit doen wij in een team van gedreven consultants die steeds de klantbelangen, eindgebruiker en hun onderwijskundige expertise in hun werk laten meewegen. De consultants worden ondersteund door onze vormgevers en techneuten.

Voor onze onderwijskundige afdeling hebben wij nog ruimte voor 2 stagiaires. Je werkt onder begeleiding van een stagebegeleider zoveel mogelijk als volwaardige collega mee. Dat betekent dat je de mogelijkheid krijgt om zelf aan de slag te gaan en dat we je helpen waar dat nodig is. Samen met jou bedenken we een stageopdracht. Je krijgt veel vrijheid om je eigen opdracht te bedenken en uit te werken.


Bij het ontwikkelen van e-learning komt veel kijken:

 • Inhoudelijk
 • Technisch
 • Tekstueel
 • Meertaligheid
 • Onderwijskunde / didactiek
 • Interactie
 • Vormgeving
 • Organisatie
 • Klant / commercie

Niemand kan dat allemaal op expertniveau, wel heb je met al deze onderdelen affiniteit. Enige ervaring met content management systemen is een absolute pré. Ook is het belangrijk dat je nauwkeurig en tekstueel sterk bent.


Locatie

Hoofdkantoor BeOne Development Group
Bergweg 44
1217 SC Hilversum
Nederland


Is je interesse gewekt?

Stuur ons je cv, een korte motivatie en een schermtekst van jouw hand. Neem voor vragen contact op met Milko Lankreijer via ‭06 589 09 835‬ of gebruik onderstaand contactformulier om Milko een bericht te sturen.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp

Bericht

cv toevoegen

Motivatiebrief toevoegen

dolor vel, ut adipiscing felis leo. ipsum Praesent tempus