Security awareness escape room

/Security awareness escape room
Security awareness escape room2019-02-18T12:07:41+01:00

Met de BeOne security awareness escape room boost je de betrokkenheid van je medewerkers bij informatieveilig werken. Je combineert spanning en sensatie met bewustwording en bouwt tegelijkertijd aan een security cultuur.

Security awareness escape room: zo werkt het

De security awareness escape room bestaat uit een ruimte waarin telkens een groep van maximaal 8 deelnemers een security awareness game speelt. Gedurende de game, die ongeveer 30 minuten duurt, proberen je medewerkers een cyberaanval op hun bedrijf te voorkomen. Als ze de phishing mails van de cybercriminelen die het netwerk van jouw bedrijf proberen binnen te dringen, herkennen, installatie van malware voorkomen en de code kraken, verijdelen ze de cyberaanval.

Je kan de game afsluiten met een korte sessie onder begeleiding van een security awareness specialist om na te praten over wat er wel en niet goed ging tijdens het spel. Op deze manier zijn medewerkers zich binnen een uur bewust van de gevaren van cybercriminaliteit.

Waarom security awareness escape room inzetten?

  • Boost de betrokkenheid van je medewerkers bij informatieveilig werken op een leuke manier
  • Game kan worden aangepast aan de situatie in jouw bedrijf
  • Kan eenvoudig op elke gewenste locatie worden ingezet
  • Vergroot het effect van je security awareness programma

Meer informatie?

Een vliegende start maken met je security awareness programma? Reserveer nu de security awareness escape room. Meer weten? Vul het contactformulier in. Of bel of mail ons.

✆ +31 (0)35 20 30 216

vasb@orbarqrirybczrag.pbz

commodo efficitur. ut suscipit luctus venenatis ut lectus elit.