✓  Vervuld

Vacature senior marketeer

32 – 40 uur

Hilversum

Kom jij ons team versterken?

Laten we duidelijk zijn: we zoeken niet zomaar een senior, maar een vakidioot met een onverzadigbare passie voor B2B. Een die met gemak meerdere ballen tegelijk in de lucht houdt. Die niet bang is om kansen te creëren. En die ‘aan’ gaat op veel afwisseling en dynamiek. Die ook in zo’n omgeving het overzicht houdt en kwaliteit levert.

Wij zoeken

Een echte allrounder die voor onze 3 merken aan de slag gaat. Die soepel de regie rond projecten naar zich toetrekt en zorgt dat alles op rolletjes loopt. Die makkelijk communiceert. In de gaten houdt wat er is afgesproken, het als eerste signaleert als er iets niet loopt zoals verwacht en die proactief bijstuurt. Als je successen boekt, vier je dat graag met je team. Je wordt de spil in ons team.

  • Je gaat projecten aansturen, zoals de ontwikkeling van nieuwe websites, de lancering van nieuwe producten en het ontwikkelen van strategische marketingelementen
  • Je wordt verantwoordelijk voor het inbedden van een jaarlijkse NPS-meting voor meerdere labels
  • Je organiseert evenementen, webinars en beursdeelnames
  • Je regisseert de productie van content, zoals whitepapers, brochures, demovideo’s en showreels
  • Aan de hand van metric tools (waaronder Hubsppot en Google analytics) monitor, analyseer en optimaliseer je de resultaten van jouw marketingactiviteiten
  • Je schakelt waar nodig partners in voor het best mogelijke resultaat. Ook stuur je marketingbureaus aan waar we mee samenwerken. Jij bent voor hen aanspreekpunt, sparringpartner en ziet toe op juiste briefing en het naleven van afspraken.

Wie ben jij?

  • Je bent een doorgewinterde projectleider met minstens 5 jaar werkervaring in een allround marketingrol, bij voorkeur in een B2B-omgeving
  • Je schakelt soepel tussen strategisch, tactisch en operationeel werken en werkt data gedreven
  • Je weet precies hoe je je boodschap moet afstemmen op zakelijke doelgroepen en schrijft makkelijk overtuigende teksten

Wat wij je bieden

Een uitdagende en afwisselende functie in ons gezellige en deskundige marketingteam. Omdat we een platte organisatie zijn, is er altijd ruimte voor jouw eigen ideeën en initiatieven. 

Uiteraard krijg je een goed salaris, reiskostenvergoeding, telefoonvergoeding en naar keuze een MacBook of Windows laptop. We werken hybride (deels op kantoor in Hilversum en deels thuis) met flexibele werktijden binnen een dienstverband van 32-40 uur per week. Ons kantoor is goed bereikbaar met auto en OV.

Wie zijn wij?

Wij zijn BeOne Development. We bestaan uit 3 merken die digitale leeroplossingen ontwikkelen voor de zakelijke markt, waaronder e-learning, apps en games. Wat ons uniek maakt, is onze focus op het activeren van medewerkers. We zijn pas écht tevreden als we daadwerkelijk impact maken en het doelgedrag in de werkomgeving bevorderen.

We werken voor nationale en internationale organisaties als Boskalis, Philips, Schiphol, Bank of Cyprus, de Gemeente Maastricht en het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis.

Echt iets

voor jou?

Heb je zin om te werken in een gezellig team, met veel vrijheid én verantwoordelijkheid? Solliciteer dan vandaag nog en overtuig ons van jouw toegevoegde waarde. Laat ons weten waarom jij de ideale kandidaat bent en waarom we gek zouden zijn als we jou zouden laten lopen. 

Wil je meer informatie? Bel of mail dan onze marketing manager Barbara Hameleers via barbara.hameleers@beonedevelopment.com.

Als je cv en motivatie aansluiten, nodigen we je uit voor een korte online kennismaking van 15 minuten. Zijn we allebei enthousiast? Dan kom je bij ons op kantoor voor verdiepende gesprekken.

Barbara Hameleers

Marketing manager

+31 (0)6 8348 2845

Kom jij ons team versterken?