Software Developer (Full stack)

 

40 uur

Hilversum

Kom jij ons team versterken?

Wil jij als software developer werken aan meerdere applicaties die digitaal leren leuker en makkelijker maken? Draag je graag bij aan oplossingen voor functionaliteit en architectuur? Hou je van een uitdaging en vind je het leuk om in een klein, dedicated, internationaal team te werken?

Wij zoeken

Een pragmatische en betrokken houding: je denkt in mogelijkheden en bent een echte teamspeler. We zoeken iemand die concepten kan vertalen en die met solide onderbouwde ideeën komt. Affiniteit met applicaties voor leren is een pré.

Wat je

gaat doen

Je komt te werken in ons Distribution Solutions Team. Dit team zorgt ervoor dat we digitale leercontent (eLearning modules, simulaties, VR, video’s, serious games etc) zo efficiënt mogelijk kunnen uitleveren aan onze resellers en klanten. Dit zijn vaak grotere organisaties die gebaat zijn bij een snelle onboarding. De gebruikers van de leercontent willen vooral zo makkelijk mogelijk leren.

Je werkt met het team aan meerdere applicaties, waaronder een:

  • App voor incident management en ondersteuning van leren op de werkplek
  • Content Management Systeem waarmee eLearning modules gebouwd worden
  • Leer Management Systeem voor het uitrollen van digitale leerprogramma’s
  • Simulatie tool waarmee we phishing nabootsen

Wie ben jij?

Je hebt een hbo/wo werk- en denkniveau en enkele jaren werkervaring (5+) die past bij wat we zoeken. Je communiceert goed, werkt accuraat, bent onderzoekend, niet bang om jouw visie te delen en ook niet bang om om hulp te vragen. Verder gaan we ervan uit dat je de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst, zowel qua schrijven als spreken.

Kennis van de volgende technologie versnelt de on-boarding:

  • Angular
  • Azure
  • React Native
  • Java

Wat wij je bieden

Je komt te werken in een dynamisch bedrijf met een informele werksfeer. Je salaris bepalen we op basis van de werkervaring die je hebt, in een range van €3.500 – €5.500 bruto per maand. Fulltime (40 uur) heeft onze voorkeur en 32 uur is ook bespreekbaar. Verder bieden we een reiskostenvergoeding, telefoonvergoeding, 10% vrij te besteden pensioengratificatie en een laptop. We werken hybride (Hilversum/thuis) met flexibele werktijden. Ons kantoor is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer.

Echt iets

voor jou?

Heb je zin om te werken in een gezellig team, met veel vrijheid én verantwoordelijkheid? Solliciteer dan vandaag nog! Laat ons weten waarom je bij ons past en waarom we gek zijn als we jou laten lopen. Stuur je cv en motivatie naar ons toe via het formulier onderaan.

Als je cv en motivatie aansluiten, nodigen we je uit voor een korte online kennismaking van 15 minuten. Zijn we allebei enthousiast? Dan kom je bij ons op kantoor voor verdiepende gesprekken.

Voor meer informatie kun je John mailen via john.servaes@beonedevelopment.com 

John Servaes

Team Lead Distribution Solutions Team

Kom jij ons team versterken?