Account manager bestaande relaties Infosequre

32 – 40 uur

Hilversum

Kom jij ons sales team versterken?

Blink je uit in je contact met klanten, adviesvaardigheden en probleemoplossend vermogen? Heb je affiniteit met information security en beschik je over organisatietalent? Dan zoeken wij jou!

Wij zoeken

Bij Infosequre zoeken we een bevlogen account manager die ervoor zorgt dat onze bestaande klanten optimaal ondersteund worden. Met als doel het verhogen van de klanttevredenheid en het bevorderen van retentie. 

Wat je

gaat doen

Je vormt een eenheid met new business sales en portfolio management. Jouw focus ligt op het bedienen van de bestaande relaties en op het bouwen van nieuwe relaties die via new business sales binnenkomen. Je zorgt voor een soepele contactflow met klanten, checkt hoe projecten verlopen, schakelt met de juiste collega’s voor verdieping, informeert klanten over nieuwe producten en checkt de tevredenheid. Je maakt offertes en zorgt voor de juiste documentatie. Je houdt administratief goed bij welke afspraken zijn gemaakt en borgt alle informatie in ons CRM. Je bent efficiënt in het maken van je afspraken, van besprekingen op locatie tot online meetings. Ook vervul je een actieve rol in de events die we organiseren.

Als een nieuwe klant aan boord komt, ben jij het centrale aanspreekpunt. Grondige kennis van onze producten is daarbij cruciaal. Je hebt regelmatig contact met collega’s van marketing voor het delen van informatie die belangrijk is voor onze merkstrategie en uitingen. Met finance waarborg je de  correcte afhandeling van contracten, verlengingen van abonnementen en facturatie. Met portfolio management bespreek je wensen van klanten ten behoeve van onze content roadmap. Met distributie bespreek je wensen voor de roadmap van ons digitale platform en met planning en support stem je de afspraken af die met klanten zijn gemaakt, zodat er goed opgeleverd kan worden. Je checkt zowel intern als extern regelmatig of alles naar wens verloopt en informeert betrokkenen pro-actief.

Wie ben jij?

  • Je hebt een hbo/wo-studie afgerond.
  • Je hebt enkele jaren relevante werkervaring.
  • Het verbeteren van een security awareness cultuur vind jij essentieel; je hebt bij voorkeur ook kennis binnen dit domein.
  • Je hebt interesse in mensen en een natuurlijke nieuwsgierigheid.
  • Je vindt het leuk om met vakinhoudelijke mensen om de tafel te zitten, zowel intern als bij klanten (vaak security managers, CISO’s of HR). 
  • Je bent flexibel ingesteld en kan goed schakelen tussen veel verschillende werkzaamheden.
  • Je werkt accuraat en hebt oog voor detail.
  • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en beschikt over het vermogen om effectief samen te werken.
  • Verder gaan we ervan uit dat je de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst, zowel qua schrijven als spreken.

  • Je gaat gemakkelijk om met software-systemen en applicaties.

Wat wij je bieden

We zijn een platte organisatie met korte lijnen en ruimte voor eigen plannen en ideeën. Er hangt een informele en relaxte werksfeer, waarin je af en toe NERF-pijltjes zal moeten ontwijken, maar waarin ook samen hard gewerkt wordt aan mooie producten. Je kunt tijdens de lunch aanschuiven aan de eettafel en maandelijks hebben we een borrel.

We bieden je een goed salaris, autovergoeding of lease-optie, telefoon en laptop. We werken hybride (deels op kantoor in Hilversum en deels thuis) met flexibele werktijden binnen een dienstverband van 40 uur per week (32 is bespreekbaar). 

Echt iets

voor jou?

Zin om te werken in een gezellig team, met veel vrijheid én verantwoordelijkheid? Solliciteer vandaag nog! Laat ons weten waarom je bij ons past en waarom we gek zijn als we jou laten lopen. Dat kan via het formulier onderaan.

Wil je meer informatie? Mail dan onze CEO via natasja.jager@beonedevelopment.com

Als je cv en motivatie aansluiten, nodigen we je uit voor een korte online kennismaking van 15 minuten.

Zijn we allebei enthousiast? Dan kom je bij ons op kantoor voor verdiepende gesprekken en vervolgens een assessment.

Natasja Jager

CEO

+31 (0)6 2292 6342

Kom jij ons sales team versterken?


Copyright © 2024 - BeOne Development All Right Reserved