Digital marketeer

32 – 40 uur

Hilversum

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn op zoek naar een energieke collega met een passie voor data. Iemand die geniet van het zien van toenemend verkeer en een stijging in conversies. Een teamspeler die energie krijgt van het omzetten van data in concrete acties. Ons marketingteam kijkt ernaar uit om met je samen te werken, simpelweg omdat je uitblinkt in wat je doet.

Wij zoeken

Een digital marketeer die voor onze 3 merken aan de slag gaat: eWorks, Infosequre en Splintt. Een aanpakker die het leuk vindt om business intelligence en marketing te combineren om zo het maximale resultaat uit onze websites en kanalen te halen. Met als doel om zoveel mogelijk marketing en sales qualified leads te realiseren.

Wat je

gaat doen

Je gaat werken aan onze marketing automation strategie en de uitwerking hiervan. Je bedenkt slimme workflows en leadgeneratie-campagnes en richt deze in. Aan de hand van A/B-testen en metric tools (waaronder HubSpot en Google analytics) analyseer en optimaliseer je traffic en conversie.

Je maakt de behoeftes, interesses en het gedrag van onze doelgroepen inzichtelijk richting collega’s. Hiervoor bouw je aan betere rapportages en monitoring. Je informeert over de performance van onze websites en kanalen. Je betrekt het mediateam bij je plannen en schakelt waar nodig partners in voor het best mogelijke resultaat.

Wie ben jij?

  • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring.
  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding in de richting van bijvoorbeeld (digital) marketing, commerciële economie of communicatie.
  • Je bent analytisch sterk, werkt data gedreven en bent handig met nieuwe digital marketing tools en -technieken.
  • Je bent goed met Google Analytics, en hebt ervaring met Google Ads, SEO, SEA en e-mailmarketing tools.
  • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en beschikt over het vermogen om effectief samen te werken.
  • Kennis van Hubspot, HTML, CSS en Javascript zijn mooi meegenomen.

Wat wij je bieden

Je wordt onderdeel van ons dynamische marketingteam. Je krijgt de ondersteuning van content- en multimedia-experts. Omdat we een platte organisatie zijn met korte lijnen is er altijd ruimte voor eigen plannen en ideeën. 

Uiteraard krijg je een goed salaris, reiskostenvergoeding, telefoonvergoeding en Windows laptop. We werken hybride (deels op kantoor in Hilversum en deels thuis) met flexibele werktijden binnen een dienstverband van 32-40 uur per week. Ons kantoor is goed bereikbaar met auto en OV.

Echt iets

voor jou?

Zin om te werken in een gezellig team, met veel vrijheid én verantwoordelijkheid? Solliciteer vandaag nog! Laat ons weten waarom je bij ons past en waarom we gek zijn als we jou laten lopen. Dat kan via het formulier onderaan.

Wil je meer informatie? Bel of mail dan onze marketing manager Lisa Wortel via lisa.wortel@beonedevelopment.com.

Als je cv en motivatie aansluiten, nodigen we je uit voor een korte online kennismaking van 15 minuten. Zijn we allebei enthousiast? Dan kom je bij ons op kantoor voor verdiepende gesprekken.

Lisa Wortel

Marketing manager

+31 (0)6 4556 2823

Kom jij ons team versterken?

Copyright © 2024 - BeOne Development All Right Reserved