Medior Learning Specialist

32 – 40 uur

Hilversum

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste expert die een passie heeft voor didactiek en (digitale) leermiddelen. Iemand die energie krijgt van het bedenken van passende oplossingen voor complexe en uitdagende didactische vraagstukken. Samen met het team van onderwijskundigen, projectmanagers, designers, video-editors, sales-, marketing- en support-collega’s ga jij aan de slag om deze leeroplossingen te verwezenlijken.

Wij zoeken

Een Learning Specialist die voor onze 3 merken aan de slag gaat: Infosequre, eWorks en Splintt. Een doorzetter die het leuk vindt om interactieve digitale leeroplossingen te ontwikkelen die bijdragen aan een impactvolle en zinvolle leerervaringen bij users. 

Wat je

gaat doen

Als Learning Specialist ga je externe en interne opdrachtgevers ondersteunen, van de kick-off van een project, tot de oplevering en acceptatie. Je werkt in hele uiteenlopende projecten nauw samen met opdrachtegevers en neemt hen mee in het ontwikkelproces tijdens overleggen, werksessies en presentaties. Je bedenkt een leerconcept, schrijft het tot in detail uit en werkt nauw samen met ons mediaproductieteam voor de interactieve leerbeleving.

Je werkt parallel aan meerdere projecten. Dat kunnen maatwerk eLearning projecten voor klanten zijn. Dat kunnen ook projecten zijn voor het doorontwikkelen en uitbreiden van onze digitale Information Security en Safety bibliotheken en projecten voor het uitvoeren van bijvoorbeeld cultuurscans bij bedrijven. 

Wie ben jij?

  • Je hebt een hbo/wo-studie afgerond.
  • Je hebt enkele jaren relevante werkervaring.
  • Je hebt een brede interesse en een natuurlijke nieuwsgierigheid.
  • Je vindt het leuk om met vakinhoudelijke mensen om de tafel te zitten.
  • Je hebt affiniteit met (creatief) schrijven.
  • Je bent flexibel ingesteld en kan goed schakelen tussen verschillende projecten.
  • Je werkt accuraat en vindt het belangrijk om project tot een goed einde te brengen.
  • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en beschikt over het vermogen om effectief samen te werken.
  • Verder gaan we ervan uit dat je de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst, zowel qua schrijven als spreken.

  • En ook dat je makkelijk omgaat met software-systemen en applicaties.

Wat wij je bieden

We zijn een platte organisatie met korte lijnen en ruimte voor eigen plannen en ideeën. Er hangt een informele en relaxte werksfeer, waarin je af en toe NERF-pijltjes zal moeten ontwijken, maar waarin ook samen hard gewerkt wordt aan mooie producten. Je kunt tijdens de lunch aanschuiven aan de eettafel en maandelijks hebben we een borrel. Uiteraard krijg je een goed salaris, reiskostenvergoeding, telefoonvergoeding en een laptop. We werken hybride (deels op kantoor in Hilversum en deels thuis) met flexibele werktijden binnen een dienstverband van 32-40 uur per week. Ons kantoor is goed bereikbaar met auto en OV.

Echt iets

voor jou?

Zin om te werken in een gezellig team, met veel vrijheid én verantwoordelijkheid? Solliciteer vandaag nog! Laat ons weten waarom je bij ons past en waarom we gek zijn als we jou laten lopen. Dat kan via het formulier onderaan.

Wil je meer informatie? Mail dan onze Content Lead
Philip van der Eijk via philip@splintt.nl.
Als je cv en motivatie aansluiten, nodigen we je uit voor een korte online kennismaking van 15 minuten.

Zijn we allebei enthousiast? Dan kom je bij ons op kantoor voor verdiepende gesprekken en vervolgens een assessment.

Philip van der Eijk

Content Lead

+31 (0)6 4150 0411

Kom jij ons team versterken?

Copyright © 2024 - BeOne Development All Right Reserved