Security Awareness e-learning consultant Infosequre

32 – 40 uur

Hilversum

Kom jij ons content team versterken?

Voel jij je geweldig als je digitale leermiddelen ontwerpt en in contact bent met klanten om hen inhoudelijk te adviseren over security awareness programma’s? Ben je geïnteresseerd in mensen en het vergroten van de participatiegraad in leerprogramma’s? Houd je van diversiteit in je rol en begrijp je information security?

Dan denk ik dat we een match kunnen zijn.

Wij zoeken

We zoeken een Security Awareness learning consultant die onderdeel gaat
uitmaken van ons Content Solutions team. In dit team worden digitale
leerprogramma’s, eLearning modules, micro-leanings, animaties, games
en tools voor assessment ontworpen voor al onze labels.

De collega die we zoeken zal vooral voor ons label Infosequre werken met producten als een Security Awareness eLearning Library, Phishing-game, Incident Response Game,
Phishing simulatie tool en Culture Scans.

Wat je

gaat doen

Als Security Awareness learning consultant werk je aan de verdere ontwikkeling van het Infosequre product portfolio. Infosequre garandeert een hoge kwaliteit content en interactiviteit. We hebben een framework op basis waarvan nieuwe producten ontworpen en getoetst worden. We ontwikkelen nieuwe concepten en producten in samenwerking met partners/resellers die onze producten opnemen in hun portfolio. We toetsen bij klanten in ons directe kanaal of het product succesvol gelanceerd kan worden.

Naast ontwikkeling van producten, ben je ook inhoudelijk adviseur op het gebied van informatiebeveiliging voor klanten en partners in het lanceren en uitrollen van onze producten en diensten. Veel van onze klanten willen graag ontzorgd worden in de uitrol van hun awareness campagne. Het bevorderen van de participatiegraad onder hun medewerkers is daarbij een erg belangrijk thema. We hebben hiervoor ondersteunende materialen en kunnen advies en handvatten geven om hun campagne vorm en kracht
te geven.

Je werkt nauw samen met je collega’s binnen het Content Solutions team. Je wordt aangestuurd door de team leader van dit team en je vormt een tandem met de portfolio manager van Infosequre. Nieuwe ideeën en concepten bespreek je met hen. Je werkt ook veel samen met new business sales en account management, voor het bespreken van klantwensen en aanpak. Zij zullen je inschakelen bij gesprekken met klanten, waarin om jouw advies wordt gevraagd.

 

 

Wie ben jij?

  • Je hebt een hbo/wo-studie afgerond.
  • Je hebt enkele jaren relevante werkervaring.
  • Het verbeteren van een security awareness cultuur vind jij essentieel; je hebt kennis binnen dit domein.
  • Je hebt ervaring met (creatief) schrijven, storytelling en ontwikkeling van leermiddelen, zoals e-learning en games. 
  • Je hebt interesse in mensen en een natuurlijke nieuwsgierigheid.
  • Je vindt het leuk om met vakinhoudelijke mensen om de tafel te zitten, zowel intern als bij klanten (vaak security managers, CISO’s of HR).
  • Je bent flexibel ingesteld en kan goed schakelen tussen verschillende werkzaamheden.
  • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en beschikt over het vermogen om effectief samen te werken.
  • Verder gaan we ervan uit dat je de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst, zowel qua schrijven als spreken.
  • En ook dat je makkelijk omgaat met software-systemen en applicaties.

Wat wij je bieden

We zijn een platte organisatie met korte lijnen en ruimte voor eigen plannen en ideeën. Er hangt een informele en relaxte werksfeer, waarin je af en toe NERF-pijltjes zal moeten ontwijken, maar waarin ook samen hard gewerkt wordt aan mooie producten. Je kunt tijdens de lunch aanschuiven aan de eettafel en maandelijks hebben we een borrel.

We bieden je een goed salaris, reiskostenvergoeding, telefoon en laptop. We werken hybride (deels op kantoor in Hilversum en deels thuis) met flexibele werktijden binnen een dienstverband van 40 uur per week (32 is bespreekbaar). 

Echt iets

voor jou?

Zin om te werken in een gezellig team, met veel vrijheid én verantwoordelijkheid? Solliciteer vandaag nog! Laat ons weten waarom je bij ons past en waarom we gek zijn als we jou laten lopen. Dat kan via het formulier onderaan.

Wil je meer informatie? Mail dan met natasja.jager@beonedevelopment.com 

Als je cv en motivatie aansluiten, nodigen we je uit voor een korte online kennismaking van 30 minuten.

Zijn we allebei enthousiast? Dan kom je bij ons op kantoor voor verdiepende gesprekken en vervolgens een assessment.

Natasja Jager

CEO BeOne Development

+31 (0)6 2292 6342

Kom jij ons content team versterken?


Copyright © 2024 - BeOne Development All Right Reserved